Παρακολούθηση της "Ειρήνης" του Αριστοφάνη στο Δημοτικό Αμφιθέατρο (25.5.12)

Την Παρασκευή 25.5.2012 τα παιδιά της ΣΤ τάξης και ένα τμήμα της Ε τάξης των Σχολείων μας πήγαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "ΕΙΡΗΝΗ" του Αριστοφάνη.

Την παράσταση παρουσίασε θεατρική ομάδα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με επιμέλεια του καλού συναδέλφου Σταύρου Ράικου σε ένα γεμάτο Αμφιθέατρο από Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Ξάνθης.

Την προηγούμενη μέρα τα παιδιά εν όψει της επίσκεψης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, έκαναν ένα μάθημα για την Ειρήνη, μίλησαν για τον Αριστοφάνη και για τις κωμωδίες του και διάβασαν την Ειρήνη από το βιβίο της Σοφίας Ζαραμπούκα.

Τα παιδιά πήγαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο με τα πόδια και τα συνόδευσαν οι δάσκαλοι Μπόντιος Βαγγέλης, Παπαδάκης Φάνης, Τσίρογλου Λευτέρης, Κριτσώλη Ζωή, Φρέγκογλου Νίκος και Τζούλας Γιάννης. 

Η παράσταση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και όλα τα παιδιά μας την παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γέλασαν, χάρηκαν, συμμετείχαν, έμειναν ενθουσιασμένα και όταν επέστρεψαν στο Σχολείο δέχτηκαν τα μπράβο των δασκάλων που τα συνόδευσαν για την άψογη συμπεριφορά τους στο δρόμο και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

img_6330 img_6337 img_6340 img_6354 img_6362 img_6365 img_6376 img_6379

 
GreekEnglish (United Kingdom)