Η Δροσερή βόλτα του Ήλιου

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων μας αποχαιρέτισαν τον οικισμό του Δροσερού με μια ευχάριστη θεατρική παράσταση με τίτλο "Η Δροσερή βόλτα του Ήλιου".

Τα κείμενα έγραψε η Διευθύντρια του 20ού Δ/κου Σχολείου Αριάνα Παπαϊωάννου και την γενική επιμέλεια είχε η δασκάλα μας Καραφούσια Δήμητρα με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Σχολείου

Η παράσταση ανέβηκε στην πλατεία του οικισμού και την παρακολούθησαν όλα τα παιδιά  και πάρα πολλοί κάτοικοι, οι οποίοι έδειξαν έκπληξη και ενθουσιασμό για την θεατρική παράσταση που παρακολουθούσαν. Σημαντική βοήθεια μας προσέφερε ο Δήμος Ξάνθης που μας προμήθευσε τα καθίσματα και την εξέδρα της παράστασης, όπως και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που βοήθησε στην οργάνωση της παράστασης.

Τα τραγούδια, τα χαμόγελα και οι παιδικές φωνές έδωσαν μία άλλη μορφή στην πλατεία του Δροσερού γεμίζοντας χαρά και διασκέδαση τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους κατοίκους του Δροσερού που είπαν με τον πιο ευχάριστο τρόπο ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

εικόνες από την παράσταση

alt=""

Ο παλιάτσος

alt=""

τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο

 
GreekEnglish (United Kingdom)